Waarom je je nu moet inschrijven bij het "Handboek der Nederlanden"

6 juni 2016
categorie
Tips en tricks
Reacties  0

Het Handboek der Nederlanden is het platform voor bedrijven, overheden en non-profit organisaties. Tientallen jaren heeft het Handboek een brugfunctie vervult tussen deze marktpartijen. Maar niet zo lang geleden is de uitgeverij van dit, meer dan 1200 pagina’s tellende handboek ermee gestopt.
Onderzoek toonde aan dat de behoefte aan een platform dat de verschillende marktpartijen met elkaar verbind nog steeds groot is.
Daarom is er van het Handboek der Nederlanden een online versie ontwikkeld.

 

Waarom is de online versie van het Handboek zo belangrijk voor uw zaak?

Zoals we in vorige artikels al zeiden hebben inkomende links van andere websites een positief effect op je ranking. Relevante links zorgen voor een mooie bijdrage aan de kracht van je website. Hierdoor word je website hoger geïndexeerd bij zoekmachines als Google.
In Handboek der Nederlanden kunnen alle bedrijven een gratis link plaatsen onder de categorie waarin ze werkzaam zijn. Maar je krijgt niet alleen een link zoals in vele bedrijvengidsen. Je krijgt ook een volwaardige “Presentatiepagina” waarin je alle informatie die je wilt geven kan zetten, vergezeld met je logo en eventuele presentatie video’s.

 

Het leukste van al?

Dit is helemaal gratis.
Als je even 5 minuten vrije tijd hebt kan je een account aanmaken op Handboekdernederlanden.nl en binnen een paar dagen genieten van de extra link-waarde.
Je hebt de mogelijkheid om voor 10 euro per jaar onder meerdere rubrieken te verschijnen, zodat meer mensen je bedrijf in de spotlight zien staan.
Je zult zien dat dit werkt door te kijken naar het stijgende aantal nieuwe bezoekers.

 

Goed voor je SEO

Het is allemaal leuk dat je gratis wordt opgenomen met je link (follow) maar er zijn zo veel bedrijvengidsen beschikbaar…
Het leuke aan het Handboek der Nederlanden is dat ze specialisten in hun team hebben die alle presentatiepagina’s persoonlijk optimaliseren zodat je pagina gezien en gevonden wordt in de  zoekmachines.
Je moet ook geen schrik hebben dat je spam waarde omhoog zal gaan doordat het Handboek der Nederlanden geen reclame toelaat van derden op de website.
Maar ook voor je lokale SEO is dit een goede zaak. Je kan aangeven in welke zone je werkt of hoever je wilt gaan om je services aan te bieden. Doordat dit verbinden met Google maps stuur je signalen naar Google in welke zone je werkt en waar je website meer uitgelicht moet worden.

 

Je hebt niets te verliezen

Indien je er niet tevreden over zou zijn kan je zelf je presentatie pagina verwijderen in een paar simpele stappen. Indien je wilt dat hij de volgende werkdag verwijderd wordt hoef je alleen een mailtje te versturen via het contactformulier met als titel “Verwijder mijn account” De enigste voorwaarde is dat de opzegging gebeurt vanuit de mailaccount waarmee je presentatiepagina is aangemaakt.

 

Probeer het zelf

Als je gaat naar https://www.handboekdernederlanden.nl/ zie je direct rechtsboven de knop “gratis vermelding” staan. Hier hoef je alleen je gegevens in te vullen en te wachten op een validatie mailtje.
Wanneer je account gevalideerd is geef je alle relevante informatie waarvan je wilt dat die getoond wordt en voilà je presentatie pagina is klaar voor gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *