Rijschool hoger in google, rijschool online beter vindbaar

auto-rijschool-hoger-in-googleHoe bereik je je doelgroep als ze je niet terug kunnen vinden tussen al die andere rijschool-websites online?

Zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat jouw website helemaal bovenaan komt te staan in Google als er iemand in de buurt zoekt op rijschool, rijbewijs, rij-theorie… noem maar op.

Via lokale zoekmachineoptimalisatie verhogen wij het aantal mensen dat terecht komt op je website en verhogen we de conversiegraad. Zo krijg je als rijschool meer klanten binnen en verlaag je de marketingkosten. Samen behalen we de gestelde doelstellingen.

 

Waarom lokale SEO?

Hoger in Google

90% van de mensen klikt op een resultaat vanaf de eerste pagina. Sta je op de 2de pagina van Google, dan besta je bijna niet.

Met de juiste klanten in contact

Je komt zo in contact met de juiste klanten omdat ze al interesse tonen in wat jij te bieden hebt. Je website wordt geoptimaliseerd voor je specifieke doelgroep, locatie en eventuele andere belangrijke criteria.

Een blijvende inverstering

Het is een blijvende investering. In tegenstelling tot betaalde reclame stopt SEO niet nadat je stopt met betalen. Zoekmachine optimalisatie biedt nog rendement maanden na de optimalisatie. En als je geluk hebt zelfs jaren.

Hoe doen we dit?

Door een zoekwoordonderzoek te doen gaan we kijken naar mogelijke termen waar je nu op gevonden wordt en op welke termen je gevonden wilt worden.

Het is belangrijk dat je website inhoudelijke sterk staat. Daarom zorgen wij ook (indien je dat wilt) voor de juiste content, aangepast aan het zoekwoordonderzoek zodat je meer gevonden wordt. We creëren een gezaghebbende strategie die je zoekresultaten een boost omhoog geven.

Dit zorgt op zijn beurt voor:

  • – Meer verkeer richting je website (gratis). Interessante artikels spreken je bezoeker aan om te beginnen lezen maar ook om meer tijd door te brengen op je website
  • – Je interne links worden gevarieerder en uitgebreid wat weer mee een boost geeft aan je zoekmachineresultaten.
  • – Je wordt al snel een autoriteit in de rijschoolindustrie omdat veel rijscholen zich hier (nog) niet mee bezig houden.

We hebben al waardevolle ervaring opgedaan met verschillende rijscholen en we weten ondertussen hoe we de perfecte campagne moeten opstellen.

Samen met onze expertise zorgen we voor een schitterend resultaat.