De perfecte marketingstrategie voor je rijschool

Het belang van een goede marketingstrategie voor je rijschool

Bij Creatieve Ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw bedrijf in de spotlight geplaatst wordt. We doen er alles aan om je rijschool meer naamsbekendheid en klanten te doen genereren.

Wij bieden voor rijscholen de totaal oplossing aan.

De grootste doelgroep voor rijscholen zijn jongeren en wij weten hoe je die het beste bereikt. Doordat ze zijn opgegroeid met het internet en Sociale Media om zich heen, biedt dit veel kansen om deze te bereiken en ervoor te zorgen dat ze hun rijbewijs komen afleggen in jouw rijschool. We weten hoe we moeten inspelen op hun interesses en passen dit perfect toe op de rijschoolbranche. 

Waarom wij de marketingstrategie voor je rijschool moeten doen

Omdat we nu al de favoriete keuze zijn van verschillende Nederlandse en Belgische rijscholen en doordat we weten hoe je hier een succes van maakt. De rijscholen waar we momenteel al mee samenwerken zijn alvast overtuigd van de goede samenwerking en het resultaat dat ze erbij krijgen. Er is een duidelijk verschil te zien in conversie na het toepassen van onze marketingstrategieën.

Door onze ervaring (trial en error) weten we perfect wat werkt en wat zeker niet mag gebeuren. We zorgen ervoor dat de ‘error’ achterwegen blijft en er alleen nog maar vooruitgang geboekt wordt.

We weten dat je website de kracht heeft om een spetterende indruk achter te laten op toekomstige klanten. Je sterke punten laten uitblinken is onze job.

Een mooie website is leuk, maar als deze niet voldoende gepromoot wordt en voor de juiste doelgroep verschijnt heb je er niet veel aan. Zo weten we dat bedrijfsfilms over je rijschool het fantastisch doen op Sociale Media

We zorgen voor:

  • – Lokale vindbaarheid

  • – Mobiele bereikbaarheid

  • – Een mooie website in huisstijl

  • – Verzorging van Sociale Media kanalen

  • – Adwords en Facebook Advertentie campagnes

  • – en nog veel meer…

 

We laten je uitblinken tussen de concurrentie. Het enigste wat je hoeft te doen is ons een berichtje sturen en lekker achterover gaan zitten.

Wij zorgen voor de rest. Vertrouw op ons.