Over ons | CreatieveOndersteuning.nl

Wat wij doen

Als creatieve ondersteuners kunnen wij u helpen met vrijwel alle facetten rondom het marketen van uw bedrijf, product of dienst. Vanaf het eerste concept tot de uitvoer en periodieke bijsturing; wij ontzorgen u volledig. U wordt altijd geholpen door een ervaren specialist die uw website kan maken, een nieuwe logo of huisstijl kan ontwerpen, een documentaire kan filmen of een bestaande website kan optimaliseren en promoten. Het voordeel van een full service bureau is dat u voortaan slechts één aanspreekpunt hebt.

 

Waarom CreatieveOndersteuning.nl?

Onze diensten vergen kennis, inzicht en best veel tijd. Voor vele ondernemers is het daarom rendabel om deze werkzaamheden uit te besteden aan een specialist die hier elke dag mee bezig is. Voor bedrijven waar onze diensten ver van de kernactiviteiten af liggen is het vooral raadzaam om een externe specialist hiervoor in te huren. Als ervaren specialisten helpen wij u bij het gehele traject.

 

Joost (eigenaar)

Als eigenaar van CreatieveOndersteuning.nl houdt Joost zich bezig met het ontwikkelen en beheer van websites en de opname van filmproducties. Hij is een gepassioneerde ondernemer met jaren ervaring in de branche. Met zijn passie als ondernemer denkt hij graag met u mee om een aaneensluitend marketingstrategie te ontwikkelen, waarbij uw website, social media en dergelijke precies op mekaar zijn afgestemd.

 

JP (programmeur)

JP maakt onderhoudsvriendelijke websites op maat voor onze klanten. Daarnaast staat hij u graag bij voor de bouw van uw webshop en web applicatie. Zowel nieuwbouw als onderhoudswerkzaamheden zijn mogelijk.

 

Carina (vormgever)

Onze vormgever met ruime ervaring in de grafische branche. Voor het ontwerpen van een huisstijl, banner of een complete website. U kunt Carina ook inschakelen voor dtp-werk. Zij geeft uw product of bedrijf een unieke en professionele visuele identiteit.

 

Santousha (tekstschrijver)

Dankzij een achtergrond in zoekmachinemarketing kan Santousha SEO-vriendelijke teksten en landingpages schrijven. Zij helpt u graag aan teksten voor nieuwsbrieven, blogartikelen, flyers en brochures.

Met dit team kunnen wij vrijwel elke opdrachtgever aan. Wij werken vraaggericht en hanteren altijd een persoonlijke aanpak. Onze creatieve diensten sluiten daardoor naadloos aan op de wensen en eisen van u als klant.

 

Neem vandaag nog contact met ons op of bel op 0641436248.

 

Creatieve ondersteuners voor een totaalpakket aan creativiteit gericht op marketing en educatie!