Filmproducties in Eindhoven | CreatieveOndersteuning.nl

Uw klanten zijn van nature visueel ingesteld. Onze zintuigen reageren heel positief op beeldmateriaal; de overtuigende kracht van filmmateriaal is daarom niet te onderschatten.

Bent u op zoek naar een team dat met u meedenkt en hoogwaardige tv-commercials, bedrijfsfilms en andere film producties kan maken? U bent dan op het juiste adres. Wij beschikken over bijkans 10 jaren ervaring in het maken van commerciële, educatieve en informatieve filmproducties.

De deskundigen van CreatieveOndersteuning.nl staan u bij vanaf het concept tot de realisatie van uw film. Alle filmproducties worden op maat gemaakt met uw wensen en eisen altijd in gedachten. Voor elk project dient het voorwerk als basis.

Commercials

De commerciële filmproducties, zoals tv-commercials en bedrijfsfilmpjes worden volledig op maat gemaakt. Wij denken met u mee over hoe wij uw bedrijf, product of dienst het best kunnen profileren. De gekozen doelgroep wordt vanaf het begin afgebakend zodat wij die op een effectieve manier kunnen benaderen. Aan het eind van het project krijgt u een film dat volledig op uw doelen en eisen is toegespitst. Dit zult u vanaf het begin merken. We beginnen altijd eerst met de ontwikkeling van het concept. Dit concept wordt met u besproken en pas na goedkeuring gaan wij te werk. Wij werken vraaggericht, uw input is daarom heel belangrijk.

 

Bedrijfsfilm

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Vanaf het concept tot de realisatie zijn wij er voor u. Met behulp van onze expertise bereikt u altijd de juiste doelgroep met uw bedrijfsfilm. Samen met u ontwikkelen wij een gerichte strategie en filmconcept. Op basis hiervan maken wij een passende film voor uw bedrijf, product of dienst.

Educatieve en informatieve films

Naast bedrijfsfilms en commercials maken wij ook educatieve en informatieve films. Denk hierbij aan documentaires, instructievideo’s en trainingsfilms. Ook hier helpen wij u vanaf het concept tot de realisatie van op maat gemaakte videoproducties. In de eerste fase bespreken wij de doelgroep die u wilt bereiken, uw boodschap en hoe wij de beschikbare middelen het best kunnen inzetten om die doelgroep te bereiken.

Wilt u meer weten? Vul ons contactformulier in en krijg binnen 24 uur reactie. Wij bieden onze creatieve diensten tegen betaalbare prijzen.

Bent u benieuwd naar onze video's?

Bekijk ze hier!